Herman Miller Design Center

Atlanta, GA 

One of eight projects we designed for Herman Miller, the Design Center and offices in Atlanta is located on a historic site which was previously a soap factory.

The interior architecture was designed to take maximum advantage of the north-facing clerestory, full-height windows, and exposed brick perimeter. The soaring wooden ceiling beams and abundant natural light accentuate the historic space. 

The spaces were designed as floating pavilions within the warm envelope. Minimal detailing and frameless glass walls enhance visual connections. 

This envelope has supported the rapidly changing flexible needs of this industry-leading organization since completion, allowing them to alter the individual workspaces without having to change the supporting envelope.

 

LEED® Gold Commercial interiors

Related Features

1/1